Blogging som markedføringsverktøy

Blogging som markedføringsverktøy

Blogging er det nok mange som assosierer med rosa-bloggerne men det finnes mange flotte eksempler på blogger som er informative og virkelig har noe å tilby leserne. Disse bloggene kan faktisk tjene penger i seg selv men det kan også brukes som et markedsføringsverktøy og er en fin måte å få inn dine klienter på dine nettsider.

Hva blogging kan gjøre for deg

Få besøkende til din nettside; Når du skriver en artikkel eller blogginnlegg så generer du trafikk til din nettside. Om du selger varer på din side så er jo dette alpha og omega for suksess men du kan også kontaktskjema lett tilgjengelig på din side. Jo mer innhold du har på din side, jo mer tenker søkemotorer om din side og jo mer vil de referere folk inn til din side. Etter en stund, så vil du se at snøballen har begynt å rulle og du får mer besøkende på din side enn før.

Vis at dere er aktive; Det er sikkert flere som har opplevd at aktivitet skaper aktivitet. Vis at dere holder dere oppdatert og at dere er dedikert til yrket deres. Om du er advokat så skriv om lovendringer og om du er snekker så skriv prosjektene du har vært med på. Om du selger programmer, skriv om den nye oppdateringen eller dine tips for å øke produktiviteten.

Hvordan starte med blogging

Om du har basert dine nettsider på WordPress så er du ikke langt unna å ha en blogg, alt ligger tilgjengelig for deg allerede. Eventuelt så kan du lage en underside hvor du har bloggen din på, noe i lignende grad som jeg har. Hva som er best kommer litt an på situasjonen men helst burde du ha kortest mulig vei fra bloggen til det du selger.

Husk at jeg er tilgjengelig om du har noen spørsmål angående din nettside eller blogging generelt. Send meg gjerne en e-post så kan vi få deg i blogging så snart som mulig.

Roberth Strand

Fra kalde nord skuer en ung mann utover nettet og tar til seg informasjon. Håper mine funn kan hjelpe deg i hverdagen. Spør gjerne om du har spørsmål.