Desember: Første måned med minimage

Desember: Første måned med minimage

Godt nytt år! Jeg har kommet meg igjennom første måneden som slankeoperert og hittil har alt egentlig gått helt greit. Jeg har kommet meg til det punktet hvor jeg kan mer eller mindre spise vanlig mat, selvfølgelig ikke i samme mengden som før. Nå sitter jeg her med flere ideer på hva jeg kan skrive om denne prosessen så følg med på det.

Hovedsaklig så tenkte jeg at jeg kunne starte å rapportere månedlig. Gi dere en oversikt over tallene mine og hva som har skjedd siden sist oppdatering. La oss starte med vekten:

01.12.2015 01.01.2016
165,7 Kg 149,9 Kg

Total nedgang måned #1: 15,8 Kg

Er nok ikke mulig å klage på det. Jeg har gått ned den første måneden det samme som det jeg gjorde med et år med trening. Gleder meg til å begynne med trening også men vi har prioritert å bli vant med den nye magen og har prøvd å finne ut hva slags mat man kan spise. Jeg er veldig glad for at begge måltidene jeg hadde lyst å lage, Chili con carne og Karri-Kylling med eple og ris, gikk fint ned og jeg mener at jeg har begynt å komme til punktet hvor jeg spiser greie måltidstørrelser.

Det er så mye du må lære deg på nytt når du har minimage men det skal jeg skrive om en annen gang. Jeg skal også klare å få ordnet noen bilder til neste gang. Første måned over, og ut!

Roberth Strand

Fra kalde nord skuer en ung mann utover nettet og tar til seg informasjon. Håper mine funn kan hjelpe deg i hverdagen. Spør gjerne om du har spørsmål.