Gastric Sleeve suksess!

Gastric Sleeve suksess!

Gastric sleeve unnagjort og jeg har kommet meg hjem. Kan ikke si at det har vært den mest behagelige Oslo-turen jeg har hatt men ikke så ille som jeg hadde trudd. Både jeg og Marie er evig glad for at vi hadde et ekstra døgn på hotellet fordi det hadde vært utrolig vanskelig å komme seg hjem dagen vi ble utskrevet.

For de som ikke er klar over det, operasjonen jeg har tatt er en gastric sleeve. Vi tok operasjonen hos Teres Colosseum (nå Aleris) og ble operert av Doktor Carl Fredrik Schou. Vi er kjempefornøyd med resultatet, service og personalet på Colosseum og vil anbefale alle som skal ta operasjonen privat om å vurdere disse flotte folkene. Du kan lese mer om selve operasjonen på Teres sine sider. Link

Operasjonsdagen, 30.11.2015

Jeg blir ikke nervøs, som regel. Ikke for å skryte så altfor mye av meg selv men det å være overvektig og stå på scenen krever sitt av din psyke. Så jeg var ikke spesielt nervøs før operasjonen og klarte meg fint helt til jeg lå på operasjonsbordet og ble neddopet. Det gikk fort unna, det ene øret begynte å suse og alt ble bare borte. Når jeg våknet så fikk jeg panikk. Det verste som finnes for meg er det å miste kontroll over min egen kropp. Jeg lå bare der og uansett hva jeg gjorde så gjorde kroppen min noe annet. Jeg prøvde å fokusere på folk i rommet, i taket, på ting på veggen for å bli mer «våken» men det glapp fra meg hele tiden. Nå håper jeg at jeg slipper å gå i narkose, for det var absolutt ikke artig.

Når de ville at jeg skulle stå på mine egne bein litt, så begynte jeg å brekke og dermed så gikk det ene såret mitt opp. Jeg fikk raskt på meg litt ekstra bandasjer og ble lagt i sengen igjen. De rullet meg inn på rommet mitt, heldigvis. Du kan se på det ene bildet jeg har lagt på instagram hvordan tilstand dette såret ble etterhvert men ingenting i veien med det. Det bare er litt blodig av seg.

Gastric Sleeve, inntrykk så langt

Så langt er jeg veldig fornøyd. Jeg har ikke noen direkte smerter på innsiden. Stiv og støl og med litt ondt i sårene men bortsett fra det så skulle man ikke trodd at noe var gjort inne i meg. De første dagene har vårt så-som-så men i dag har jeg klart å starte dagen men frokost, så må jeg bare påse å spise hver 3. time slik at jeg får litt mer energi. Starter forsåvidt i dag med vitaminer og diverse tilskudd og ellers så ser ting lyst ut.

Matlysten begynner å snike seg inn og jeg kan nesten kjenne at jeg er sulten noe jeg ikke har gjort siden Mandag. Det begynner å komme ut luft og vil ikke si at jeg har opplevd så altfor mye luftsmerter. Alt i alt, så vil jeg si at hele operasjonen var vellykket. Nå gleder jeg meg til å se resultatet og gleder meg til å veie meg på Søndag og gleder meg veldig til om en måned, håper på et godt resultat.

Avslutter dette innlegget med nevne at du finner alle bildene jeg har tatt på turen på instagram, hvor jeg heter @destruktive – Følg meg gjerne der da jeg blir å dele mye bilder underveis. God helg!

Roberth Strand

Fra kalde nord skuer en ung mann utover nettet og tar til seg informasjon. Håper mine funn kan hjelpe deg i hverdagen. Spør gjerne om du har spørsmål.