Gastric Sleeve; Tid for en forandring?

Gastric Sleeve; Tid for en forandring?

For første gang så skal jeg prøve å skrive om noe litt mer privat på denne bloggen. I all hovedgrunn så er jo dette en plass hvor jeg skal kunne skrive litt om min situasjon selv om jeg har valgt å holde meg mest til jobb og IT. Jeg ser ingen grunn til å holde noe av det jeg holder på med hemmelig, verken i jobb sammenheng (så fremst det er ansvarlig) og privat.

Har vurdert operasjon det siste året etter en livstid med bastant «Nei» og har kommet frem til at enten så tar jeg operasjonen og lever litt eller så står jeg fast i kroppen jeg har hatt siden slutten av ungdomsskolen\videregående. Gastric sleeve blir veien jeg går nå og det føles veldig bra å vite at jeg endelig skal få slippe alt det negative med å være overvektig.

Jeg er relativt godt bygd for å være overvektig og det er ikke før at jeg begynne å se mot 30 år at jeg føler det tyngste med å være overvektig. Jeg har ikke hatt så veldig aktiv livsstil og har dermed kunne «ignorert» mye av vekten min. Helt ærlig, så føler jeg meg ikke overvektig til vanlig. Det er når jeg prøver å ta på meg visse klær, skal inn og ut av bilen eller måte gå opp et par trappetrinn at jeg begynner å kjenne det. I en periode begynte jeg å kjenne det litt i knærne men det forsvant etterhvert.

Om jeg ikke tar gastric sleeve nå, så blir jeg å ha masse problemer før jeg er 30. Jeg er klar over at jeg har vært heldig som har unngått diabetes eller andre overvekstsykdommer.

Gastric Sleeve, Teres Colosseum i Oslo 30.11.2015

Sånn, der er det ute i offentligheten. Det er da det skjer men dette betyr ikke at jeg kan sitte å vente på at kiloene renner av. Så snart som det er forsvarlig så starter jeg å trene igjen slik jeg gjorde sist når jeg gikk ned i vekt og jeg blir for evig og alltid å skifte min livsstil mot noe sunnere. Det å komme ned i en normal vektklasse blir en interessant, ny opplevelse som jeg antageligvis ikke kunne ha opplevd uten operasjon.

For realiteten er at når man kommer opp i et vist antall kilo, så skal det ofte mer til enn hva som er overhode mulig å yte for å komme ned til noe normalt. Gleder meg veldig til å få hjelp til å komme ned slik at jeg kan ta det resten av veien.

Roberth Strand

Fra kalde nord skuer en ung mann utover nettet og tar til seg informasjon. Håper mine funn kan hjelpe deg i hverdagen. Spør gjerne om du har spørsmål.