Gevinsten av å gi bort gratis informasjon

Gevinsten av å gi bort gratis informasjon

I min blogg så er det meningen at jeg skal blotte meg helt da ærlighet varer lengst. Om det er noe jeg implementerer i min hverdag, så blir jeg å skrive om det og om jeg lærer nye triks som jeg kan ha nytte av så deler jeg det også av den simple grunnen, gratis informasjon selger. Det er absolutt enklest å selge noe til folk som allerede stoler på deg og den eneste måten det skjer er om du deler litt av din kunnskap og er til hjelp.

Gevinsten av å gi bort gratis informasjon

Gjør deg kjent og kjær, så kommer kundene.

For hva hjelper det å selge timer for tusenlappen om ingen vil bruke så mye penger på deg? Hvorfor vet du så mye bedre enn nabogutten som sitter å spiller Battlefield hele dagen? Jo, fordi at du kan gi bort god informasjon som ingenting så da må jo det du ikke gir bort gratis være verdt mye mer. Som vi alle vet så genererer fornøyde kunder profitt men med trofaste følgere så får garantert inn flere kunder. Det er mange måter å skaffe følgere på men det kommer alltid tilbake til en og samme idé: Dele informasjon som folk trenger.

Skrive blogg, lage podcast eller videoer for å oppdatere dine følgere

Det sier kanskje seg selv at dette er første innlegget i bloggen min er fordi at det omhandler akkurat den grunnen bloggen ble laget. Jeg har vært borti blogging flere ganger før uten å finne ut egentlig hva jeg vil dele og uten et direkte mål. Denne gangen er målet klart, jeg er på utkikk etter en måte å få navnet mitt ut og hjelpe folk enten med å tjene penger eller forhøye kunnskapsnivået sitt. Kunnskap og informasjon er viktig for meg og jeg prøver å ta lærdom i alt jeg er borti så fremst det er mulig.

Fremgangsmåten din kan være annerledes enn min. Kanskje starter du en YouTube kanal for å snakke om spill, skriver om plasser du vil besøke eller kanskje en fotoblogg, dette er helt opp til deg. Viktigste er at temaet er noe du ikke kan bruke opp eller gå tom for ting å dele. Du må kunne fylle din blogg/YouTubekanal med innhold og holde det oppdatert minimum ukentlig for å tilføre verdi og gi folk en grunn til å følge deg.

Rom var ikke bygd på en dag

Viktigste å huske er at ting tar tid. Du må regne med å ikke ha en million følgere etter et døgn. Følg med på antall brukere som kommer til websiden din, skaff deg en mailinglist for å kunne få inn de som er virkelig interessert i deg og regn med å bruke litt penger på reklame.

Med sosiale nettverk som Facebook og Twitter tilgjengelig, så har du en uendelig stor brukerbase du kan treffe. Jeg kommer til å fortsette å dele med dere hvordan jeg går frem med denne bloggen så kom gjerne tilbake.

Roberth Strand

Fra kalde nord skuer en ung mann utover nettet og tar til seg informasjon. Håper mine funn kan hjelpe deg i hverdagen. Spør gjerne om du har spørsmål.