Operasjon i morgen: Gastric Sleeve

Sleeve i morgen

Første steg til et nytt liv? Hunden har blitt levert til de som skal passe på henne og nå gjør vi oss ferdig med pakking. I dag drar jeg og Marie til Oslo og i morgen blir vi begge operert.

Vi opereres på Teres Colosseum av Dr. Schou klokken 09:00 og 10:30. Verken jeg eller Marie har vært operert før eller vært i narkose så det blir mye nytt.

Det er en slags rar skrekk-gru-glede følelse som dannes når man skal gjennom noe slikt. Gleder meg til å få det gjort, gruer meg til å ha smerter men gleder meg til å se resultatet. Det er kanskje litt mer normalt å ikke ha et valg når det kommer til en operasjon og kanskje ikke alle gjør slikt frivillig. Men dette er et veldig viktig steg for oss og vi har kastet oss ut i det frivillig.

Uansett, blir nok å rapportere i morgen når man har våknet. Bilder blir tatt så om jeg ikke klarer å få ned noen ord så blir det i det minste en innholdsrik innlegg.

Mer info om gastric sleeve finner du her.

Roberth Strand

Fra kalde nord skuer en ung mann utover nettet og tar til seg informasjon. Håper mine funn kan hjelpe deg i hverdagen. Spør gjerne om du har spørsmål.