Tjene Bitcoin i skyen?

Bitcoin i skyen?

Etterpåklok er kanskje den verste tilstanden å være i, følelsen av at man burde ha gjort noe som man kunne ha tjent mye på. Bitcoin er mye av det for meg. En liten hundrings for noen år siden hadde blitt et betydelig beløp i dag.

Måten man vanligvis skaffet disse myntene på var med å ha datamaskiner som løste en matematisk blokk som da resulterte i flere mynter. En slik blokk i dag er verdt 25 mynter som da tilsvarer over 156 000,- i dag når jeg skriver denne artikkelen. Nå er er det så mange på dette nettverket som leter etter blokker å løse at du må ha spesialisert utstyr for å kunne få inn noe som helst og om du ikke har en spesielt lav strømpris så blir du nok ikke millionær med det samme.

Bitcoin regner fra himmelen

I det siste så har jeg satset litt på bitcoin mining i skyen. Hovedsaklig så har jeg holdt på med to forskjellige leverandører som begge har gode og dårlige sider. Om du søker etter disse på nett så blir du nok å finne mange som mener dette ikke er verdt det da du aldri blir å få pengene tilbake. Vell, det er ikke nødvendigvis helt sant.

På siden Hashocean, så får du nok penger tilbake til at du tjener inn investeringen din på 2 måneder. I tillegg så gir de deg 15 KH/s om du lager deg en konto som du beholder for alltid. Om du da kommer inn å kjøper 20 KH/s som er det laveste de tilbyr så betyr det at du tjener det inn på under 2 måneder.

Genesis-Mining er også en stor aktør i denne bransjen. Her er inngangssummen betraktelig større men til gjengjeld så kan du tjene inn litt andre mynter i tillegg til Bitcoin. Om du kjøper kraft som dekrypterer i SHA 256 så kan du velge mellom blant annet Bitcoin, Litecoin, Doge og Dash men du kan også kjøpe kraft som skaffer Ethereum, et veldig interessant alternativ til Bitcoin. I tillegg så tar Genesis-Mining vanlige penger, hvor Hashocean kun tar bitcoin.

Hvordan tjene penger

Som nevnt tidligere så er det flere som ikke liker disse tjenestene. De mener at om man bruker så lang tid på å tjene inn pengene, så er det ikke verdt tiden eller pengene. Klart, om man legger inn hundre kroner og det tar 2 år på å få det tilbake så ser man jo problemet. Her kommer strategien inn i bildet.

Vi baserer oss på eksponentiell vekst. Når du har tjent inn nok penger til å kunne oppgradere din maskinkraft, gjør det. Her er måten jeg anbefaler deg å gå frem:

Kjøp kraft hos den leverandøren du liker best. Når du har spart nok Bitcoin til å oppgradere, send myntene dine tilbake. Ta Hashocean som et eksempel: Det koster $6.20 for 20 KH/s, det skal være nedbetalt på 63 dager men siden du får 15 KH/s med i kontoen din så ender du opp med å få tilbake pengene på 33 dager. Når du da har oppgradert til 55 KH/s så tar det hele 21.5 dager til neste oppgradering. Ser du hvor dette bærer hen?

På 1200 KH/s så tjener du altså inn nok til å oppgradere daglig. På det tidspunktet så tjener du da også 1 500 NOK i måneden i Bitcoin, noe som sikkert kommer godt med. Spesielt med tanke på at vi startet med en investering på $6.20 noe som tilsvarer rundt en 50-lapp.

Hvilken av disse leverandørene burde du velge? Jeg skal komme tilbake med blogginnlegg på begge disse for å forklare nærmere de gode og dårlige sidene. Men inntil videre, registrert deg gjerne på Hashocean med min link. Da får jeg inn litt ekstra kraft på min konto. Om du skal registrere deg hos Genesis-Mining, bruk gjerne min link men også min rabattkode. Da får du 3% rabatt på alle kjøp hos dem.

Lenker:

Hashocean

Genesis-Mining
Rabattkode: mSEVLu

Roberth Strand

Fra kalde nord skuer en ung mann utover nettet og tar til seg informasjon. Håper mine funn kan hjelpe deg i hverdagen. Spør gjerne om du har spørsmål.